Saturday, October 11, 2008

Quito og Otavalo

Har naa kommet tilbake fra et dogn i en liten by to timer nord for Quito, Otavalo!Den er kjent for sine indianermarked. Og man er ikke et Vestmoenmedlem hvis man ikke drar dit naar man er i Ecuador. Fra fredag til mandag er Ingvild og kjaeresten hennes, Eladio, med oss.
DAgen i dag startet med aa dra forst paa dyremarkedet. Der virvlet det av griser, honer, kyllinger, kuer+++veldig goy aa se. Etterpaa gikk vi til markdedet der de har ALT!Det ble storshopping for flere av oss. Saa naa er vi eiere av ullgensere, hengekoyer, hatter, sjal+++ Litt pruting klarte vi aa faa til, men litt lurt ble vi nok ogsaa, men goy var det!
Indiana Jones har ogsaa forsokt spansken litt mer. Spraaktabbene fra i gaar ble vel: Moy Sigbjorn(istede for soy Sigbjorb som betyr jeg er), og soy madera( da sa han at han var et tre). Men bra du forsoker, pappa, for vi faar oss noen bra oyeblikk!
Imorgen skal vi ta en gondol opp mot 4000+ meters hoyde og kanskje gaa litt oppover!
Bilder legges ut naar jeg kommer tilbake til Guayaquil. Vi har det bra!

2 comments:

Anonymous said...

HEY kjære søster!
Høres ut som du opplever mye morsomt, er så misunnelig på deg som får jobbe med fotball der nede:)
Gleder meg til å høre alt du har opplevd og se bildene fra det, det er faktisk bare litt over 2 mnd til vi ses. Har du et telefon nummer? Kan du sende det på facern?
Stor klem fra BRO'

Anonymous said...

Hei Kristin!!
Kjekt aa treffa deg igjen i Quito. Ikkje verst aa moetast paa 4100 moh. Naa e me komt oss tebake te Guayaquil :) Glede meg te Riobamba neste helg :)
kjekt aa helsa paa familien din!!
Kos dokkaar masse denna vekaa...
klem fra aashild j