Thursday, October 23, 2008

Besøk av mamma, pappa, Ingvild og Eladio







Pappa kjøpte seg poncho!
Sånn da har jeg kommet tilbake til Gauyaquil og mamma og pappa holder på å få orden på døgnrytmen i Norge-takk for koselig besøkJ
Siste uken var vi i hovedstaden Quito, indianderbyen Otavalo og i Amazonas. Ingvild og Eladio var med oss i Quito og Otavalo, koselig å være med dere og bli mer kjent med deg, Eladio!
Skriver ikke altfor mye, viser heller litt bilder. I Quito tok vi en taubane opp mot 4100 moh. og gikk litt innover ”vidden”. Møtte faktsik tre av de andre volontørene der oppe!
Fra dyremarkedet! Ingvild og Eladio kjøpte seg hatt:)
Ellers så var det litt vandring runt om i byen. Ordet som beskriver Otavalo er MARKED. Vi startet dagen med dyremarked, da snakker vi griser til 75$, fem kyllinger for 2,5$, katter, hester, kuer, ender+++ Etterpå var det marked med all slags. Så den dagen ble vi noen hengekøyer, sjal, hatter, ullgensere rikere.
Ingvild og Eladio tok sin egen liten tur rundt i landet mens vi tre nadre dro til Amazonas. Der hadde vi en natt ute i jungelen. Var ikke masse dyr å se siden vi var i utkanten, men fikk et bra inntrykk over hvor stor Amazonas virkelig er! Elvene som renner i Ecudor er på kartet en liten strek i forhold til elvene i Brasil,og elvene vi kjørte i var mer en ti meter bre!
Vi kom oss tilbake til Quito for en siste natt der. Buss tar lang tid i Ecuador, selv om det er utrolig billig. Vi betalte 4$ for en seks times busstur. Må jo da ta med at vi kun kjørte 22 mil-hvordan er det mulig???

No comments: